Cautare

1432 de rezultate pentru "anastasia lazariudor de mama" (2.96 secunde)
Defectele congenitale de cord sunt afectiuni cardiace care apar de la nastere. Denumirea de congenital se refera la faptul ca problemele cardiace apar inainte de nastere sau la nastere. Majoritatea defectelor congenitale de cord afecteaza circulatia sangelui la nivelul inimii sau vaselor care hranesc inima.
Exista o teorie foarte circulata pe net demna de atentia ta. ... Pisicile domestice s-ar putea sa fie santinele extraterestre trimise sa ne spioneze si sa raporteze ce afla catre nava-mama.
Gabriel Zamfirescu) Acuzatii extrem de grave la adresa fostului presedinte, Traian Basescu.
FEMEIA BERBEC DACA te-ai indragostit de o femeie din zodia Berbecului, nu stiu daca sa te felicit sau sa te compatimesc. Poate ca ea isi inchipuie ca dragostea e viata ei, dar e prea adanc absorbita de lumea din jur, pentru ca dragostea sa fie centrul existentei ei.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei. De loc, tata era din Godinesti, mama din Rosia de Jiu.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti. ... - Era un preot erudit, cu studii de teologie si pedagogie efectuate in Germania.
Miron Mitrea acuza ca declaratia unei martore din dosarul sau a fost dictata de procurorii DNA.
Prezent vineri dupa amiaza la Buzau la conferinta judeteana a filialei locale a PSD, vicepresedintele partidului Liviu Dragnea a raspuns la atacurile ministrului turismului Elena Udrea, despre care a spus ca este un fel de "Mama Omida", a inceput sa se priceapa si la servicii secrete.
In preajma ministrului demisionar Nelu Ioan Botis s-a format, de-a lungul timpului, o adevarata pepiniera de afaceri pe zona selectiei, plasarii si reconversiei fortelor de munca.
Traian Basescu si-a atins limita de incompetenta istorica. ... Uitam ca Romania avea atunci un sef de stat. ... Unuia ii dam averile, pe altul il facem criminal de razboi. De ce?
Regele Mihai, la 90 de ani:
Cine mama dracului e Gusa? Ma, cine mama dracului e Gusa asta? ... Chiar nu intereseaza pe nimeni traiectoria acestui tasti-basti, care a aparut de nicaieri, pentru a deveni secretar general al PSD, dupa care, ce sa vezi, se alege praful de partid, o tine tot intr-o incaierare?
Puteti admite ca sunt un om rezonabil informat, iar cand e vorba de politichii cred ca nu sochez foarte tare daca afirm ca sunt chiar bine informat. Despre doamna Antonella Marinescu, care este deputat de Constanta, nu am auzit mare lucru.
Grupurile de societati vor putea fi scutite de anul viitor de obligatia intocmirii unor situatii financiare consolidate, in cazul in care au o cifra de afaceri cumulata mai mica de 35 de milioane de euro si mai putin de 250 de salariati, potrivit unui ordin al ministrului Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.
Banii frumosi pe care proprietarii de terenuri agricole - intravilane sau extravilane -ii pot obtine, ii determina pe cetateni sa isi ceara drepturile indiferent de varsta pe care o au.
Banca Comerciala Romana (BCR) preia, incepand de ieri, logoul bancii-mama pentru a arata apartenenta bancii romanesti la grupul financiar austriac Erste, se arata intr-un comunicat al bancii. Noul logo adopta elemente de identitate vizuala a grupului-mama, respectiv grafica si culorile grupului Erste.
Bancile-mama au fost nevoite sa îsi retraga o parte din lichiditati din subsidiare, inclusiv din România, ceea ce a creat presiune pe leu si a dus la deprecierea acestuia, a declarat ieri ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian.„Suntem pe fundalul unei crize financiare internationale, în care toate tarile iau masuri de precautie si cu atât mai neobisnuita pare situatia actuala din România.
Bancile comerciale au taiat sau au redus dramatic finantarile noi pentru dezvoltatorii de proiecte imobiliare, considerate a fi unele dintre cele mai riscante pe timp de criza. In acelasi timp, bancile-mama nu prea mai acorda linii de finantare pe termen mediu si lung filialelor din Romania.
google-analytics.com